Новини палати Новини відділень

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко продовжує робочі зустрічі із нотаріальними спільнотами областей, під час яких відбувається обговорення актуальних питань нотаріату та перспектив розвитку професійного самоврядування.

02 серпня у м. Вінниця президент НПУ зустрівся із нотаріальними громадами міста та області. Правління відділення НПУ представляла заступник голови Олена Лисенко.

Володимир Марченко поінформував колег про основні положення законопроекту № 5644, зокрема щодо запровадження саморегулювання, новацій Е- нотаріату, переходу до єдиного нотаріату, нових повноважень нотаріусів.

Нотаріуси Вінничини підтримали законопроект та необхідність злагодженої командної роботи НПУ.

03 серпня в м. Одеса відбулися збори нотаріусів, під час яких було схвалено звіт про роботу відділення НПУ, який представила голова відділення Тетяна Левенець. У заході взяли участь представники Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) – начальник Тимофій Дудін, Роман Возняк та Анатолій Буряченко, які розповіли про результати співпраці.

Із президентом НПУ нотаріуси Одещини обговорили перспективи реформування нотаріату, актуальну проблематику нотаріальної практики – та висловили підтримку законопроекту № 5644.

Також нотаріуси підвищили професійний рівень – про новації земельного законодавства та функціонування ринку землі розповіла Людмила Спіцина, начальник управління ринку та оцінки земель Держгеокадастру.

Володимир Марченко вже зустрічався із нотаріусами у Чернігові, Сумах, ПолтавіХаркові та МаріуполіТернополі й Львові, на Закарпатті та Франківщині, у Чернівцях і Хмельницькому. а також Луцьку та Рівному, із нотаріусами Київщини та Житомирщини, Кіровоградщини і Черкащини.

Переглядів:
стрічка новин