Новини палати Новини відділень

Тривають робочі зустрічі президента Нотаріальної палати України з нотаріальними громадами областей.

30 липня у Кропивницькому відбулися збори нотаріусів Кіровоградської області – Тетяну Балик обрано головою відділення НПУ, Інессу Вишню – заступником голови, а також оновлено склад правління.

На захід завітало керівництво управління юстиції та відділу нотаріату – Андрій Грималюк й Татевік Іванова.

Семінар на тему «Посвідчення договорів відчуження земель сільськогосподарського призначення» провела Тетяна Кучеренко, заступник голови Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності.

Володимир Марченко обговорив із колегами законопроект № 5644 про нотаріальну реформу, перспективи професійного зростання. Нотаріуси Кіровоградщини висловили підтримку таким прогресивним ініціативам.

31 липня в Черкасах нотаріуси провели збори, також із нотаріусами срілкувалося керівництво управління юстиції та відділу нотаріату – Олександр Свіренюк, Світлана Булава.

Головою відділення НПУ нотаріуси обрали Марину Терещенко, заступником Людмилу Осику, обрано й правління відділення.

Про важливі нововведення у земельному законодавстві під час семінару розповіла Тетяна Кучеренко.

Забезпечити основу якісного розвитку нотаріату допоможе реалізація законопроекту № 5644, зокрема перехід на саморегулювання, нові можливості для роботи нотаріусів, єдиний нотаріат, цифровізацію тощо. Про це йшла мова під час спілкування нотаріусів із Володимиром Марченком. Нотаріуси Черкащини підтримують законопроект та вірять в сучасне і майбутнє нотаріату.

Володимир Марченко вже зустрічався із нотаріусами у Чернігові, Сумах, ПолтавіХаркові та МаріуполіТернополі та Львові, на Закарпатті та Франківщині, у Чернівцях та Хмельницькому. а також Луцьку та Рівному, із нотаріусами Київщини та Житомирщини.

Переглядів:
стрічка новин