Новини відділень

На Львівщині тривають виїзні місцеві семінари для нотаріусів, організовані відділенням Нотаріальної палати України у Львівській області з метою вивчення змін, які передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», що набрав чинності 2 листопада.

15 листопада у м. Самборі відбувся семінар для нотаріусів Самбірського, Старосамбірського та Турківского районів.

Голова відділення НПУ Юрій Пилипенко, заступник голови Омелян Бояківський та  начальник з питань відділу нотаріату ГТУЮ у Львівській області Андрій Крохмальний ознайомили нотаріусів зі змінами, які передбачені оновленим законодавством щодо захисту права власності в частині реєстрації нерухомості та бізнесу.

22 листопада заплановано семінар у м. Жидачів – для нотаріусів Жидачівського, Перемишлянського та Сколівського районів. Захід відбудеться за адресою: м. Жидачів, вулиця Шашкевича, 2, приміщення Жидачівської РДА, 2 поверх, конференц-зал. Початок об 11:00.

Раніше відбулися семінари для нотаріусів Стрийського, Дрогобицького районів, міст Трускавець та Борислав, Городоцького та Мостиського районів, м. Львова, Миколаївського та Яворівського районівнотаріусів Радехівського, Буського, Бродівського, Кам’янко-Бузького та Сокальського районів, м. Червоноград

Переглядів:
стрічка новин