Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України у Львівській області продовжує серію виїзних місцевих семінарів для нотаріусів з метою вивчення змін, які передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», що набрав чинності 2 листопада.

13 листопада у м. Трускавці відбувся семінар для нотаріусів Стрийського, Дрогобицького районів, міст Трускавець та Борислав.

З вітальним словом до нотаріусів звернувся мер м.Трускавця Андрій Кульчицький. Начальник  з питань відділу нотаріату ГТУЮ у Львівській області Андрій Крохмальний проінформував учасників заходу про деякі нагальні питання роботи відділу, а також відповів на запитання нотаріусів.

Голова відділення НПУ в Львівській області Юрій Пилипенко детально обговорив з колегами зміни, які передбачені «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» в частині реєстрації нерухомості. А новели порядку реєстрації бізнесу висвітлила член правління відділення НПУ Владислава Дяків.

Сьогодні, 15 листопада, відбудеться черговий семінар – у м. Самбір, вул. Крушельницької, 7, в приміщені Самбірського технікуму економіки та інформатики. Запрошуються нотаріуси прилеглих районів. Початок о 15:00.

Раніше відбулися семінари для нотаріусів Городоцького та Мостиського районів, м. Львова, Миколаївського та Яворівського районів, нотаріусів Радехівського, Буського, Бродівського, Кам’янко-Бузького та Сокальського районів, м. Червоноград.

Переглядів:
стрічка новин