Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України у Львівській області продовжує  серію виїзних семінарів для нотаріусів з метою вивчення змін, які передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», що набрав чинності 2 листопада.

7 листопада голова відділення НПУ Юрій Пилипенко відвідав Миколаївський район, де обговорив із колегами законодавчі нововведення в сфері реєстрації нерухомості та бізнесу.

Того ж дня Юрій Пилипенко разом зі своїм заступником Омеляном Бояківським, членом правління Владиславою Дяків та начальником відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Львівській області Андрієм Крохмальним відвідали Яворіський район. Нотаріусів, які відвідали захід, було детально ознайомлено зі змінами до законодавства у сфері реєстрації.

13 листопада відбудеться черговий семінар для нотаріусів Стрийського та Дрогобицького районів за адресою: м. Трускавець, Майдан Кобзаря, 8 (приміщення конференц-залу Палацу культури культури ім. Т.Г. Шевченка), початок об 11:00 год.

Нагадаємо, що раніше відбулися семінари для нотаріусів Городоцького та Мостиського районів, а також м. Львова.

Переглядів:
стрічка новин