Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України у Львівській області організувало серію виїзних місцевих семінарів для нотаріусів з метою обговорення змін, які передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», що набрав чинності 2 листопада 2019 року.

1 листопада голова відділення Юрій Пилипенко разом із заступником Омеляном Бояківським та начальником Відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Львівській області Андрієм Крохмальним зустрілися із нотаріусами Городоцького та Мостиського районів та детально обговорили зміни до законів «Про нотаріат», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань».

Відбудуться наступні заходи:

06.11 – семінар для нотаріусів м. Львова (до 120 осіб), початок о 13:30, конференц-зал готелю Ріус, м. Львів, вул. Гнатюка, 12А ( 2 поверх)

07.11 – семінар для нотаріусів Миколаївського району (до 13:00)

07.11 – семінар для нотаріусів Яворівського району (з 15:00)

08.11 – семінар для нотаріусів Радехіського, Сокальського та Буського районів, м.Червоноград ( початок в 11:00 у м.Радехів)

Наступного тижня заплановано семінар для нотаріусів Стрийського та Дрогобицького районів, м.Трускавець та м.Борислав (місце проведення – м.Трускавець). Детальніше про час та місце відділення повідомлить згодом.

Переглядів:
стрічка новин