Новини відділень

Нотаріуси Львівщини продовжують вивчати зміни, передбачені Законом «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності», що набрав чинності 2 листопада.

Черговий виїзний семінар був організований відділенням Нотаріальної палати України у Львівській області 8 листопада в м. Радехів, для нотаріусів Радехівського, Буського, Бродівського, Кам’янко-Бузького та Сокальського районів, м. Червоноград.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся перший заступник голови Радехівської районної державної адміністрації Ігор Мельник, який наголосив на важливості постійного підвищення професійного рівня нотаріусів, адже ці фахівці працюють безпосередньо з людьми та захищають їх законні інтереси й права.

Голова відділення НПУ Юрій Пилипенко ознайомив колег із законодавчими змінами в сфері реєстрації нерухомості та бізнесу, проаналізував новели закону та особливості його реалізації у нотаріальній практиці.

Окрім того, Юрій Пилипенко урочисто вручив Подяку відділення НПУ Наталії Приходько, приватному нотаріусу Кам‘янко-Бузького району, за більш як 25-річну сумлінну працю у сфері нотаріату.

Завтра, 13 листопада, відбудеться черговий семінар – для нотаріусів Стрийського та Дрогобицького районів, за адресою: м. Трускавець, Майдан Кобзаря, 8 (приміщення конференц-залу Палацу культури культури ім. Т.Г. Шевченка), початок об 11:00. Запрошуються також колеги зі Сколівського та Жидачівського районів.

 

Нагадаємо, що раніше відбулися семінари для нотаріусів Городоцького та Мостиського районівм. Львова, Миколаївського та Яворівського районів.

 

 

Переглядів:
стрічка новин