Новини палати

Нотаріальна палата України продовжує працювати в напрямку боротьби з рейдерством та корупцією у сфері державної реєстрації нерухомості та бізнесу. Положення розробленого НПУ Стратегічного плану зупинення рейдерства та законопроекту стали основою проекту Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» (№ 1056-1), який наразі готується до другого читання.

НПУ опрацювала законопроект № 1056-1 та пропонує вдосконалити його тими антирейдерськими механізмами, які не були враховані при підготовці тексту даного законопроекту.

У разі врахування пропозицій НПУ новий антирейдерський закон дозволить закрити практично всі щілини, якими користувались рейдери, та подолати корупційні схеми у сфері державної реєстрації.

Пропозиції та зауваження НПУ щодо законопроекту № 1056-1 направлені до Комітету з питань правової політики Верховної Ради України 16 та 17 вересня.

Читайте також:
НПУ виступає за необхідність наведення ладу в сферідержавної реєстрації
Форум «Бізнес проти знищення держави»: Дмитро Кирилюк та Інна Бернацька презентували антирейдерські механізми, розроблені НПУ
НПУ пропонує Президенту України дієві механізми подолання рейдерства у сферідержавноїреєстрації
Справжній АНТИРЕЙД: НПУ презентувала стратегічний план подолання рейдерства у сфері державної реєстрації
Підсумки оголошення стратегічного плану НПУ щодо боротьби з рейдерством (відео)
Рейдерство в держреєстрах: зміна власника нерухомості. НПУ пропонує механізми боротьби (відео)
НПУ розробила механізми подолання земельного рейдерства (відео)
Позиція НПУ щодо існування Антирейдерської комісії Мін’юсту (відео)

Переглядів:
стрічка новин