Новини палати

15-17 жовтня у Харкові відбулися перші заняття практичного модуля для підгрупи учасників програми «Медіація: базові навички для нотаріуса».

Розділити із колегами приємні емоції завітав президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко. «Медіація – природне продовження місії нотаріуса. Переконаний, що медіація в руках нотаріату вже незабаром стане потужним механізмом позасудового врегулювання спорів», – зауважив президент НПУ.

Нагадаємо, що 8-10 жовтня інша підгрупа розпочала практикуватися у Києві. https://npu.ua/news/m2-0810/ 

Автори, тренери програми – Аліна Сергєєва та Тетяна Цувіна, експерти з міжнародним досвідом в сфері медіації, медіатори, адвокати, співавтори підручника з медіації, розробники програм для представників правничих професій.

Програма включає теорію та практику, вправи та обговорення із застосуванням інтерактивних методів, коучинг та зворотній зв’язок із тренерами, практичні заняття, симуляційні вправи. Нотаріуси отримують Сертифікат медіатора відповідно до вимог майбутнього Закону «Про медіацію» (законопроект № 3504 готується до другого читання).

Навчання медіації організоване Нотаріальною палатою України із врахуванням численних прохань нотаріусів та відгуків учасників першого набору. Планується наступний набір нотаріусів на навчання медіації. Слідкуйте за анонсами!

Переглядів:
стрічка новин