Новини палати

Успішно завершилось навчання нотаріусів – учасників спеціалізованої програми «Медіація: базові навички», розробленої спеціально із врахуванням особливостей нотаріальної професії.

Навчання навичкам медіатора було організоване Нотаріальною палатою України із врахуванням численних прохань нотаріусів.

Авторами й тренерами програми виступили Аліна Сергєєва та Тетяна Цувіна, експерти з міжнародним досвідом в сфері медіації, медіатори, адвокати, співавтори підручника з медіації, розробники програм для представників правничих професій.

Програма включала теорію та практику, вправи та обговорення із застосуванням інтерактивних методів, коучинг та зворотній зв’язок із тренерами, практичні заняття, симуляційні вправи.

За результатами навчання було проведено тестування, учасники отримали сертифікати відповідно до вимог майбутнього Закону України «Про медіацію» (законопроект № 3504, очікує другого читання).

Дякуємо тренерам – за співпрацю та компетентність, голові Центру медіації НПУ Ірині Петровій – за допомогу в організації занять, усім учасникам навчання – за бажання підвищувати професійний рівень.

Зважаючи на активну зацікавленість нотаріусів, Центр медіації здійснює передреєстрацію нотаріусів, які бажають стати учасниками наступного курсу.

Читайте також: Медіація – новий тренд у нотаріаті України

Переглядів:
стрічка новин