Новини палати

Комісія Нотаріальної палати України з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності повідомила, що більше 500 нотаріусів вже успішно використовують Bitdefender GravityZone Business Security, який надається нотаріусам компанією Softico (відповідно до Меморандуму, укладеного з НПУ).

Рішення Bitdefender GravityZone Business Security вже продемонструвало свою ефективність у боротьбі зі шкідливим програмним забезпеченням та протидії цільовим атакам на комп’ютери нотаріусів України. Це комплексний захист, який поєднує в собі антивірусний захист, захист від мережевих загроз, захист від шкідливих програм та контроль веб-доступу. Рішення просте у використанні та не потребує значних ресурсів, що робить його ідеальним вибором для нотаріусів, які прагнуть захистити свої комп’ютери та дані що зберігаються на них.

Всі нотаріуси, які долучаються до користування Bitdefender GravityZone Business Security, отримують автоматичний сучасний захист для своїх комп’ютерів. Це дозволяє їм безпечно та безперебійно займатися професійною діяльністю.

Комісія НПУ з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності рекомендує всім нотаріусам використовувати Bitdefender GravityZone Business Security для захисту своїх комп’ютерів та даних на них. Завдяки Bitdefender GravityZone Business Security нотаріуси можуть бути впевнені, що їхні комп’ютери захищені від найсучасніших кіберзагроз.

Завантажити Bitdefender GravityZone Business Security  можна за посиланням  https://edu.npu.ua/courses/bitdefender/

Основні переваги Bitdefender GravityZone Business Security:
– захист персональних даних нотаріуса (ані адміністратор, ані треті особи не мають прямого доступу до файлової системи комп’ютера);
– ефективний захист від шкідливого програмного забезпечення;
– протидія цільовим атакам;
– простий у використанні;
– не потребує значних ресурсів;
– сучасний захист з централізованим налаштуванням та автоматичним реагуванням.

“Сучасний український нотаріат неможливо уявити без надійного кіберзахисту. Нотаріуси усвідомлюють свою відповідальність за збереження конфіденційної інформації, тому приділяють значну увагу захисту своїх комп’ютерів. Захистіть свої комп’ютери та дані за допомогою Bitdefender GravityZone Business Security!” – закликає Комісія НПУ з питань інформатизації, цифрової трансформації та запобігання кіберзлочинності.

Переглядів:
стрічка новин