Новини палати

Нотаріальна палата України напередодні світлого свята Великодня оголошує благодійну акцію – тиждень здачі крові, який триватиме з 22 по 26 квітня під гаслом «Здаємо кров – рятуємо життя дітям!»

Зважаючи на низьку культуру донорства в Україні постійно бракує донорської крові та її компонентів. Донорська кров рятує життя дітей!

Нотаріат як соціально спрямований інститут показує позитивний приклад суспільству. Закликаємо нотаріусів із усіх областей України долучитися до акції та стати донорами крові!

Відділення НПУ м. Києва та Київської області, а також працівники апарату НПУ здаватимуть кров 25 квітня у Центрі служби крові НДСЛ «ОХМАТДИТ» за адресою: м. Київ, вул. Чорновола, 28/1, новий корпус, сектор Б, з 10:30. Бажаючих приєднатися до здачі крові у Києві просимо зареєструватися за тел. (044) 230-72-81, (044) 230-72-82, або е-mail: press@npu.ua

Нотаріуси, які проживають у інших містах України, інформацію щодо потреб та графіку здачі крові у своїх населених пунктах можуть дізнатися за посиланням>>> (або телефонуйте до НПУ (044) 230-72-81, (044) 230-72-82)

Діліться вашими фото в соціальних мережах із хештегом акції #нотаріус_здає_кров, щоб мотивувати колег наслідувати ваш добрий вчинок.

Ваша підтримка надзвичайно важлива!

Будь ласка, ознайомтесь із правилами здачі крові:
Абсолютні протипоказання
Тимчасові протипоказання
Як поводитися перед здачею
Як поводитися після здачі

Переглядів:
стрічка новин