Новини палати

21 травня відбувся черговий всеукраїнський безкоштовний вебінар для нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

Нотаріуси підвищили професійний рівень на тему «Кібергігієна робочого місця нотаріуса. Технічні особливості роботи у ДРРП».

Доповідачем виступила Наталія Козаєва, член Ради НПУ, голова відділення НПУ в м. Києві, голова Комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу.

Презентація Наталії Козаєвої – завантажити

Окрім того, у трансляції взяли участь та поділилися знаннями Олександр Сперчун, приватний нотаріус Херсонського міського нотаріального округу, член Комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, а також Петро Вавулін, архітектор корпоративних систем.

Під час вебінару нотаріуси дізналися основні правила кібергігієни робочого місця, зокрема щодо необхідного програмного забезпечення, перевірки комп’ютера на наявність шпигунських програм тощо.

Окремий блок питань стосувався особливостей пошуку інформації в ДРРП та перевірки реєстраційних дій; визначено алгоритм дій нотаріуса у випадку виявлення реєстраційних дій, зроблених третіми особами.

Попередні вебінари НПУ можна переглянути на «Нотаріальній платформі» у розділі «Вебінар»

Наступний вебінар на тему «Державна реєстрація прав на нерухоме майно: позиції практика» відбудеться 28 травня. 

 

Переглядів:
стрічка новин