Новини палати

04 серпня 2020 в тестовому режимі нотаріусом Київського міського нотаріального округу було відправлено перший електронний запит до БТІ.

05 серпня 2020 року відбулася спільна робоча зустріч Віце-президента НПУ Олени Кирилюк, Начальника Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирила Міненка, Директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталії Шамрай, керівника Комунального підприємства «Бучанське БТІ» Катерини Цип’ящук, в ході якої обговорили деталі електронного документообігу нотаріусів Києва з БТІ м.Києва та можливості подальшого розширення електронного документообігу з КП «Бучанське БТІ».

В ході робочої зустрічі досягли домовленостей до кінця серпня розпочати поступове підключення нотаріусів Київського міського нотаріального округу.

Після закінчення апробації документообігу в тестовому режимі Нотаріальною палатою України спільно з Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ) будуть розміщені покрокові інструкції отримання доступу.

Висловлюємо щиру подяку усім учасникам зустрічі за сприяння у зменшенні навантаження на громадян та бізнес при отриманні документів, необхідних для вчинення нотаріальних та реєстраційних дій.

Чудовий «Цнапівський» кролик додав особливі нотки позитиву та упевненості, що усе вийде.

 

Переглядів:
стрічка новин