Новини міжнародного нотаріату

Президент Міжнародного союзу нотаріату Хосе Маркеньо де Йано звернувся до НПУ та нотаріальної спільноти України із запрошенням взяти участь у 29-му Міжнародному конгресі нотаріату, який відбудеться у м. Джакарта (Індонезія) 27-30 листопада 2019 року.

«Ми з усією командою організаторів очікуємо на цю грандіозну подію і сподіваємося, що кожен з 88 нотаріатів-членів МСЛН буде представлений великою делегацією», – йдеться у зверненні.

Уся корисна інформація про участь в Конгресі доступна на сайті заходу:  https://uinlworldcongress2019.ini.id  Підтвердити реєстрацію та почати бронювання проживання рекомендується якомога швидше.

Цьогоріч на Конгресі будуть заслухані та обговорені доповіді національних доповідачів з країн-членів МСЛН на теми «Значимість  нотаріальних засад у ХХІ столітті» (міжнародний координатор Йорг Бухгольц, Німеччина) та «Нотаріус і фізична особа» (міжнародний координатор Фату Мбалло Тіам, Сенегал).

Також відбудеться круглий стіл на тему «Промислова революція 4.0: виклик і можливість для нотаріусів» (модератор Пріта Сюйюді, Індонезія).

Перед початком Конгресу, з 24 по 27 листопада 2019 року, у Джакарті  відбудуться засідання робочих органів МСЛН, у тому числі остання Асамблея нотаріатів-членів цього скликання, на якій буде обране нове керівництво Союзу.

Додатково до робочих засідань передбачається культурна програма, зокрема вітальний коктейль та гала-вечеря. Ці заходи дозволять учасникам обмінятися успіхами та викликами нотаріальній діяльності в їхніх країнах.

Національну доповідь від України представлятиме приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Аліна Гамзатова.

Бажаючих взяти участь у Конгресі просимо надіслати свої контактні дані (П.І.Б., місце роботи, № тел., адресу  електронної пошти) на адресу міжнародного відділу НПУ interdep.npu@gmail.com. За довідками звертатись за тел. (044) 230 72 80, головний спеціаліст з питань міжнародного співробітництва Коняєва Валентина Дмитрівна.

Програма та умови участі

Переглядів:
стрічка новин