Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України в Запорізькій області 4 лютого 2020 року організувало круглий стіл у місті Мелітополь на тему «Законодавчі новації 2020. Практичне застосування».

У заході взяли участь голова відділення Людмила Масловець, члени Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Вікторія Морозова та Анна Котляр, нотаріуси Мелітопольського, Якимівського, Приазовського, Василівського, Михайлівського районів Запорізької області.

Було розглянуто і обговорено два блоки питань:

– нотаріус як державний реєстратор у сфері бізнесу: порядок оформлення документів, необхідних для реєстрації юридичної особи, внесення змін до реєстраційних документів; випадки обов’язкового виконання реєстраційних дій щодо внесення змін до реєстраційних записів про юридичну особу; договори про відчуження корпоративних прав; документи, необхідні для виконання реєстраційних дій;

– нотаріус як державний реєстратор в сфері реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень: новації законодавства – зміни до Цивільного, Земельного кодексів України, Закону про Державний земельний кадастр; майбутні зміни, які внесуть корективи у роботу нотаріату.

Правління відділення висловило вдячність колегам за допомогу в проведенні заходу та конструктивне професійне спілкування.

Нагадаємо, що аналогічний круглий стіл нещодавно відбувся також у Бердянську.

 

Переглядів:
стрічка новин