Новини палати

Шановні приватні нотаріуси Київського міського нотаріального округу та державні нотаріуси державних нотаріальних контор міста Києва!

НПУ повідомляє про відкриття можливості електронного документообігу з Київським міським бюро технічної інвентаризації.

ЯК НАЛАШТУВАТИ Е-ДОКУМЕНТООБІГ: 

1. Зареєструватися в інформаційній системі «Міський WEB-портал адміністративних послуг в місті Києві» за посиланням: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/

2. Роздрукувати, заповнити та підписати з проставлянням печатки в двох примірниках Акт (завантажити можна на «Нотаріальній платформі» за посиланням http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2686).

3. Подати підписаний Акт (нарочно або поштою) до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) за адресою: пров. Музейний, 2-Д, м. Київ, 01001 (обидва примірника Акта залишаються в МРУ, забирати примірник після підписання в МРУ не потрібно!)

4. Через 7 робочих днів з моменту отримання МРУ Акта можна заходити в особистий кабінет на сайті http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/ , згідно Інструкції (завантажити на «Нотаріальній платформі» http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2686) відправляти запити до КМБТІ та отримувати відповіді. Звертаємо увагу, що на даний час відправляти запити можуть тільки нотаріуси міста Києва, відповіді надаються тільки Київським міським БТІ.

Для відправлення запиту потрібно:

– роздрукувати запит та відсканувати його;

– зробити сканкопію сплаченої квитанції від імені набувача послуги (власника квартири або представника власника).

Актуальну інформацію щодо роботи КМ БТІ та вартості довідок можна дізнатися на сайті https://bti.com.ua/ 

ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА НОТАРІУСІВ

Для нотаріусів, у яких відсутня заборгованість зі сплати членських внесків, НПУ надає інформаційну підтримку щодо питань Е-документообігу з КМБТІ – (067) 433-99-75 (Viber), в робочий час.

У разі, якщо ви не отримали відповідь на дзвінок чи повідомлення одразу, надішліть ваші контакти на електронну пошту bti@npu.ua, та співробітник Апарату НПУ допоможе вам у найближчий час.

Перевірити наявність заборгованості та сплатити членські внески можна за посиланням https://npu.ua/vnesky/

Бажаємо успішної роботи!

 

Переглядів:
стрічка новин