Новини палати Новини відділень

У зв’язку з виникненням деяких питань в процесі налагодження електронного документообігу нотаріусів Київського міського нотаріального округу із Київським міським бюро технічної інвентаризації Нотаріальна палата України підготувала РЕКОМЕНДАЦІЇ ТА ВІДЕОІНСТРУКЦІЮ, яка розміщена на «Нотаріальній платформі» за посиланням http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2691

 

ЯК НАЛАШТУВАТИ Е-ДОКУМЕНТООБІГ: 

1. Зареєструватися в інформаційній системі «Міський WEB-портал адміністративних послуг в місті Києві» за посиланням: http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/

2. Роздрукувати, заповнити та підписати з проставлянням печатки в двох примірниках Акт (завантажити можна на «Нотаріальній платформі» за посиланням http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2686).

3. Подати підписаний Акт (нарочно або поштою) до Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) за адресою: пров. Музейний, 2-Д, м. Київ, 01001 (обидва примірника Акта залишаються в МРУ, забирати примірник після підписання в МРУ не потрібно!)

4. Через 7 робочих днів з моменту отримання МРУ Акта можна заходити в особистий кабінет на сайті http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/ , згідно Інструкції (завантажити на «Нотаріальній платформі» http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2686) відправляти запити до КМБТІ та отримувати відповіді. Звертаємо увагу, що на даний час відправляти запити можуть тільки нотаріуси міста Києва, відповіді надаються тільки Київським міським БТІ.

Для відправлення запиту потрібно:

– роздрукувати запит та відсканувати його;

– зробити сканкопію сплаченої квитанції на суму 429, 72 грн (3 дні), 214, 86 грн (1 місяць) від імені набувача послуги (власника квартири або представника власника). Реквізити можна отримати на «Нотаріальній платформі» http://is.npu.in.ua/sectioniblock/viewnews?id=2686.

ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА НОТАРІУСІВ

Для нотаріусів, у яких відсутня заборгованість зі сплати членських внесків, НПУ надає інформаційну підтримку щодо питань Е-документообігу з КМБТІ – (067) 433-99-75 (тільки Viber!), в робочий час.

У разі, якщо ви не отримали відповідь на дзвінок чи повідомлення одразу, надішліть ваші контакти на електронну пошту bti@npu.ua, та співробітник Апарату НПУ допоможе вам у найближчий час.

Перевірити наявність заборгованості та сплатити членські внески можна за посиланням https://npu.ua/vnesky/

Бажаємо успішної роботи!

Переглядів:
стрічка новин