Новини палати

Запис вебінару НПУ «Кібергігієна робочого місця нотаріуса. Технічні особливості роботи у ДРРП» можна переглянути на «Нотаріальній платформі» за посиланням http://is.npu.in.ua/vebinar/2678.

Вебінар відбувся 21 травня, доповідачем виступила Наталія Козаєва, член Ради НПУ, голова відділення НПУ в м. Києві, голова Комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу. Окрім того, у трансляції взяли участь та поділилися знаннями Олександр Сперчун, приватний нотаріус Херсонського міського нотаріального округу, член Комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, а також Петро Вавулін, архітектор корпоративних систем.

Під час вебінару розповідалося про основні правила кібергігієни робочого місця; окремий блок питань стосувався особливостей пошуку інформації в ДРРП та перевірки реєстраційних дій; визначено алгоритм дій нотаріуса у випадку виявлення реєстраційних дій, зроблених третіми особами.

На «Нотаріальній платформі» у розділі «Вебінар» опубліковано записів усіх попередніх вебінарів, які відбулися у квітні-травні 2020 року.

НПУ продовжує серію вебінарів – слідкуйте за анонсами на сайті npu.ua та сторінках соцмереж (Facebook і Тelegram).

Якщо у вас виникають питання щодо доступу до «Нотаріальної платформи» – звертайтеся до системного адміністратора НПУ Ростислава Конишева (099) 11-000-40 

Переглядів:
стрічка новин