Новини палати Новини відділень

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко та голова відділення НПУ в Харківській області Олена Самощенко минулого тижня із робочими візитами відвідали нотаріусів у Харкові, одному із найбільш постраждалих міст від агресії рф.

У Харкові й досі щодня тривають обстріли, гинуть люди, зокрема й діти, знищується інфраструктура, але все більше нотаріусів повертаються до роботи. Та й навіть у найгарячіший період героїчні харківські нотаріуси одягали бронежилети і їздили на виклики навіть на Північну Салтівку, аби забезпечити людей необхідними нотаріальними діями.

На жаль, багатьом харківським нотаріусам повертатися наразі немає куди. В результаті ворожих обстрілів зруйновані як домівки, так і офіси нотаріусів. Вибиті вікна, зруйновані стіни та стелі, пошкоджена техніка…

Володимир Марченко та Олена Самощенко відвідали робочі місця наступних нотаріусів: Катерина Бєлінська, Марина Салімовська, Тетяна Подкуйко, Алла Бистрицька, Елеонора Євдокименко, Вікторія Непочатих, Олена Мусієнко, Ганна Кізляк, Ігор Зубарєв, Аліна Лученко, Світлана Гаврилова, Едуард Гаврилов, Марина Чепа, Олена Малік, Наталія Сотник, Юлія Бондаренко, Оксана Бєсєда, Тетяна Бєсєда; а також Першу Харківську міську державну нотаріальну контору.

В такі непрості часи важливо було підтримали моральний дух нотаріальної спільноти міста-героя Харкова.

Головним завданням робочих візитів було напрацювання матеріалів для роботи НПУ із іноземними колегами та організаціями щодо стимулювання наповнення Благодійного фонду «Порятунок нотаріусів та їхніх сімей».

Разом відбудуємо нотаріат та переможемо!

Нагадаємо, що раніше Володимир Марченко із Каріною Дерун відвідали нотаріусів у містах-героях Київщини 

Переглядів:
стрічка новин