Новини палати

«Найкращі зустрічі – мабуть, в аеропортах та на вокзалах. Радісно повертатися туди, де тебе чекають. Приємно чекати друзів, щоб потиснути їм руки та побачити в очах гордість – за нотаріат, за Україну, за НПУ!

Тому із величезним хвилюванням сьогодні у Борисполі разом із колегами очікував нашу Ukraine notary football team, яка поверталася із Португалії до України з перемогою – золотом V Lawyers World Cup!

Футбольна збірна нотаріусів України стала кращою серед юридичних професій, це давно омріяна та заслужена нагорода. До речі, наша команда була єдиним представником нотаріату на цьогорічному чемпіонаті.

Протягом всього часу ми вболівали за наших футболістів: UNT потрапила в групу В, у першій же грі перемогла Португалію із рахунком 5-0, потім Румунію 3-0, далі була напружена гра із Іспанією 0-0, ми втримували лідерську позицію!

У чвертьфіналі із Коста-Рикою зіграли 1-1, а після серії пенальті 5-3. Це була доленосна зустріч! Адже саме костаріканці в травні 2018 року не дозволили українським нотарям вийти з групи під час турніру Mundiavocat. І от у 2021 така солодка перемога!

Із натхненням у півфіналі перемогли 2-0, під акомпанемент зливи, на мокрому полі…

Українських нотаріусів вже було не зупинити! Фінальна гра із Іспанією 4-0!

Ukraine notary football team стала переможцем V World lawyers cup!

Щиро вітаю чемпіонів! Бажаю успіхів у спорті та нотаріаті!

Від імені всієї нотаріальної спільноти дякую за перемогу, відчуття єдиної команди!

Козацькому роду нема переводу! Слава Україні!»

Президент НПУ Володимир Марченко

Переглядів:
стрічка новин