Новини палати

Постановою НКРЕКП від 19 червня 2024 року № 1142 затверджено зміни до постанови НКРЕКП від 14 березня 2018 року № 312.

Таким чином, при здійсненні нотаріальної діяльності в житловому приміщенні є можливість сплачувати за електроенергію в межах «побутових потреб» за тарифами для населення.

Постановою № 1142 встановлено, що у разі оформлення акта розподіленої електричної енергії на побутові та непобутові потреби розподіл обсягів індивідуального побутового споживача здійснюється:

– на побутові потреби – в межах обсягів соціальних нормативів для користування послугами з постачання та розподілу електричної енергії у житлових приміщеннях, встановлених постановою КМУ № 409;

– на непобутові потреби – у розмірі перевищення обсягів соціальних нормативів для користування послугами з постачання та розподілу електричної енергії у житлових приміщеннях, встановлених постановою КМУ № 409.

Зверніть увагу на необхідність оформлення акта розподіленої електроенергії! Якщо відповідні дії щодо оформлення акта не будуть здійсненні, то у разі виявлення здійснення нотаріальної діяльності в житловому приміщенні весь обсяг споживання буде обраховано за тарифом для непобутових потреб.

Постанова № 1142 набирає чинності з 01 липня 2024 року.

Переглядів:
стрічка новин