Новини палати

В сучасному світі кіберзагрози стають все більш поширеними та небезпечними, і нотаріуси, які володіють важливою та конфіденційною інформацією, не є винятком.

Тому використання сучасних інструментів з мінімізації ризиків кіберзагроз є необхідним для нотаріусів України. Одним з таких можливих інструментів є рішення Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise.

Нотаріуси України можуть безкоштовно (за рахунок членських внесків) використовувати зазначене рішення, завдяки укладеному Меморандуму між Нотаріальною палатою України та компанією Softico.

Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise – це сучасна система, яка володіє потужними антивірусними та антишпигунськими можливостями. Вона забезпечує захист не лише від відомих вірусів, а й від нових, невідомих загроз, що є особливо важливим у сфері нотаріату, де захист конфіденційної інформації є пріоритетом.

Використання Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise дозволить нотаріусам мінімізувати ризики, які призводять до несанкціонованих втручань та зміни інформації, яка міститься в Єдиних та Державних реєстрах, інших інформаційних системах, базах даних, що використовуються при здійсненні нотаріальної діяльності. та забезпечити належне збереження даних нотаріусів та їх клієнтів.

Як нотаріусам отримати Bitdefender GravityZone Business Security Enterprise: https://edu.npu.ua/courses/bitdefender/

Переглядів:
стрічка новин