Новини відділень

У приміщенні Київської обласної державної адміністрації 15 листопада 2019 року в рамках проекту Нотаріальної палати України «Нотаріат обличчям до села» відбувся просвітницький захід для голів ОТГ та сільських рад, їх заступників, старост та секретарів органів місцевого самоврядування.

Голова відділення НПУ в Київській області, приватний нотаріус Білоцерківського районного нотаріального округу Каріна Дерун детально висвітила тему «Роль нотаріату в період розвитку самоврядування та децентралізації» і розповіла присутнім про останні нові напрацювання Нотаріальної палати України та її велику значимість на сьогоднішній день у роботі нотаріуса з населенням.

З доповіддю на тему «Порядок вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування та ОТГ» виступила Валентина Шепітко, приватний нотаріус Миронівського районного нотаріального округу Київської області, голова осередку Союзу юристів України у Миронівському районі.

З вітальними словами до представників ОМС звернулися перший заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова та голова Київської обласної організації Союзу юристів України Микола Матьора.

Зустріч пройшла активно та продуктивно для всіх учасників. Доповідачі надали відповіді на актуальні питання, що турбували працівників органів місцевого самоврядування.

Проведення подібних заходів покращує професійний діалог нотаріату із працівниками органів місцевого самоврядування.

Переглядів:
стрічка новин