Новини палати
“НПУ: професійне самоврядування, спрямоване на успіх” – головна тема чергового номеру “Нотаріат України”, приуроченого до Зїзду нотаріусів України 20-21 квітня та вихід якого співпав з відзначенням світлого свята Великодня.
Перший у 2018 році, весняний номер «Нотаріату України» вийшов надихаючим, світлим, позитивним. Перш за все, ми робимо акцент на особистостях – тих нотаріусах, яких заслужено можна назвати обличчям українського нотаріату. 
Про досвід успішного управління в Нотаріальній палаті України та основні засади самоврядування на сторінках нашого журналу розповідає президент НПУ Володимир Марченко. Своїм баченням сучасного та майбутнього українського нотаріату ділиться Кирило Нехимчук, а Олена Чуєва розмірковує про правила командної гри в обласному відділенні НПУ. Також до вашої уваги – статті на актуальні теми стосовно нотаріального посвідчення аграрних розписок та про нові функції в нотаріальній діяльності, відповіді на питання гарячої лінії, інформаційні листи та інша корисна інформація.

Непересічні успіхи, досягнуті у самоврядуванні українського нотаріату, – заслуга командної роботи Ради НПУ, комісій та відділень, а також усіх нотаріусів, що вболівають за майбутнє професії. Нотаріальна палата України активно працює над зростанням іміджу нотаріату, покращенням комунікацій як із членами НПУ, так і з соціумом, державними інституціями та міжнародною нотаріальною спільнотою. Зокрема, з цією метою було оновлено фірмовий стиль та сайт НПУ, сторінки у соціальних мережах. Найактуальнішу інформацію можна дізнатися на Facebook-сторінці «Прес-центр НПУ», а журнал «Нотаріат України» з кожним номером стає все більш сучасним, інформативнішим та цікавішим.
Ми відкриті для ваших побажань та рекомендацій щодо змістовного наповнення журналу, будемо раді отримувати ваші статті для публікації. 
З пропозиціями звертайтесь в редакцію журналу за електронною адресою: press@npu.ua.

Ознайомитись з журналом “Нотаріат України” за березень/квітень 2018 можна за посиланням

Переглядів:
стрічка новин