Новини відділень

Нотаріуси Чернігівської області 30 січня 2020 року провели загальні збори, під час яких обговорили актуальні питання нотаріальної діяльності й самоврядування та прийняли низку рішень.

З вітальним словом до учасників зборів звернувся президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко, який відповів на питання нотаріусів, розповів про важливість участі кожного в розвитку професії.

Нотаріусами прийнято рішення щодо перерахування коштів відділення НПУ в Чернігівській області на реалізацію цільової програми придбання приміщення для Нотаріальної палати України.

Окрім того, схвалено Звіт відділення про роботу в 2019 році.

Також на заході були присутні представники Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України, які взяли до уваги обговорені поточні проблеми державного нотаріату – зокрема, виділення додаткових посад в ДНК; необхідність прийняття на роботу прибиральниць; забезпечення контор папером, катронажем, стелажами, технікою; своєчасність виплати заробітної плати.

Після загальних зборів відбувся захід з підвищення професійного рівня нотаріусів, на якому розглядалися законодавчі новації в сфері державної реєстрації, особливості фінмоніторингу, узагальнення за підсумками перевірок та інші питання нотаріальної практики.

 

Переглядів:
стрічка новин