Новини відділень


Для нотаріальної спільноти Запоріжжя 30 листопада 2023 року відділення НПУ в Запорізькій області організувало семінар на тему “Фінансовий моніторинг в нотаріальній діяльності”.

Лектором виступила член Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності Анна Котляр, яка професійно та цікаво розкрила складну тему фінмоніторингу, зокрема, звернула увагу на ті моменти, де нотаріус має бути дуже уважним при вчиненні правочинів з відчуження нерухомого майна та корпоративних прав.

Також до участі у заході було запрошено заступника начальника відділу з питань нотаріату Ірину Снецар, яка розповіла про вимоги до звітності за 2023 рік, про організаційні моменти у роботі нотаріату на наступний рік.

Крім того, член Комісії НПУ з питань етики Анастасія Любіченковська нагадала колегам про необхідність дотримання вимог Кодексу професійної етики нотаріусів під час розміщення інформації у ЗМІ та/або на інтернет-ресурсах щодо свого місця знаходження та графіку роботи.

Важливим моментом було живе спілкування колег, після тривалого часу онлайн-заходів. Правління відділення НПУ планує найближчим часом проводити офлайн-заходи для підвищення професійного рівня нотаріусів та обговорення важливих моментів роботи.

Переглядів:
стрічка новин