Новини відділень

Відділення Нотаріальної палати України в Закарпатській області 31 січня – 1 лютого 2020 року організувало для нотаріусів захід з підвищення професійного рівня на тему «Законодавчі зміни у процедурах вчинення нотаріальних дій, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу: проблемні питання, шляхи вирішення та формування єдиної практики».

Доповідачами на заході виступили Інна Бернацька, голова Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, голова Відділення НПУ в Рівненській області, та Тетяна Кучеренко, член Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, член правління Відділення НПУ в Львівській області.

«Працюючи в комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, важливо бачити результати нашої колективної роботи, чути про проблеми з перших уст. Ми мали гарну можливість поспілкуватися з колегами, яким, як і нам, дуже болить низька якість законодавства. Велике задоволення вести діалог з такою спільнотою – згуртованою, ерудованою та надзвичайно професійною», – поділилася враженнями від спілкування з колегами Інна Бернацька.

 

Переглядів:
стрічка новин