Новини відділень

 

Голова відділення Нотаріальної палати України у Львівській області Юрій Пилипенко взяв участь в онлайн-конференції на тему «Новели законодавства у сфері державної реєстрації нерухомості.
Інформаційна взаємодія Державного реєстру речових прав на нерухоме майно з іншими реєстрами/кадастрами», яку 10 вересня організувало Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Львів) для державних реєстраторів та адміністраторів Львівщини, Волині, Рівненщини.

Під час конференції обговорювались актуальні аспекти постанов Кабінету Міністрів України від 23.06.2021 № 681 «Деякі питання забезпечення функціонування Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва» та від 07.07.2021 № 690 «Про затвердження Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна», особливості електронної інформаційної взаємодії між Державним реєстром речових прав на нерухоме майно та Єдиною державною електронною системою у сфері будівництва, зокрема отримання держреєстраторами інформації про результати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна.

Продовжується спільна робота з метою напрацювання єдиної практики застосування законодавства.

Переглядів:
стрічка новин