Новини міжнародного нотаріату

Всесвітній університет нотаріату «Жан-Поль Декор» оголосив про набір на навчальний курс 2021 року. Внаслідок пандемії Covid-19 навчання цьогоріч знову буде проводитися дистанційно.

Мета навчання – забезпечити розуміння та застосування понять порівняльного та міжнародного права шляхом обміну передовими нотаріальними практиками.

Навчання стосуватиметься теми «Нотаріус – поборник правової безпеки в континентальному праві. Захист громадян – захист суспільства».

Передбачається чотири навчальних модулі, кожен з яких очолює викладач: сім’я (д-р Крістіна Армелья, президент МСЛН), особа (проф. Крістін Морен), спадщина (прoф. Люк Вейтс), спадкування (проф. Мішель Гримальді).

Окрім того, буде розкрита підтема «Нотаріальна функція та нотаріально посвідчений документ в цифровому контексті».

Форма навчання – семінари у формі відеоконференцій, спілкування між викладачами та студентами електронною поштою, на спеціальній онлайн-платформі тощо, здійснюватиметься інформаційне супроводження на кожному етапі навчання.

Дати навчання: 5 липня 2021 року – жовтень 2021 року  (дата наразі визначається).

Мови навчання: іспанська, французька, англійська.

Вартість навчання: 300 доларів США або 250 євро.

Бажаючих просимо надіслати до 21 травня 2021 року на адресу міжнародного відділу НПУ interdep.npu@gmail.com  заявку в довільній формі, автобіографію українською та іноземною мовами, фотографію.

Як повідомила в своєму листі президент МСЛН Крістіна Армелья, відбір кандидатів здійснюється безпосередньо нотаріатом-членом МСЛН, кожна країна має право подати для участі 2 студентів. За бажанням нотаріати можуть подати більше заявок у пріоритетному порядку, з різноманітністю мов, якими володіють кандидати. Після закічення періоду реєстрації МСЛН може збільшити кількість учасників, прийнятих від кожної країни, залежно від загальної кількості отриманих заявок.

Переглядів:
стрічка новин