Новини міжнародного нотаріату

Внаслідок пандемії Covid-19 у 2020 році Всесвітній університет нотаріату «Жан-Поль Декор» буде віртуальним.

Мета навчання – забезпечити розуміння та застосування понять порівняльного та міжнародного права шляхом обміну передовими нотаріальними практиками.

Навчальний цикл стосуватиметься наступних сфер: людина, сім’я, майно, спадкоємство. Враховуватимуться особливості роботи в контексті пандемії та карантину, зокрема використання нових технологій та обіг автентичних документів.

Мови навчання – іспанська, французька, англійська.

Вартість участі становить 200 доларів США або 180 євро на одного учасника (після отримання затвердження заявки МСЛН). У вартість входить онлайн-навчання, лекції у відеоформаті, резюме наукового керівника, віртуальні зустрічі між викладачами та учасниками тощо.

Після закінчення терміну реєстрації та відбору учасники отримають технічні деталі для доступу до віртуальних курсів кожного викладача та будуть проінформовані про нову методику роботи. Також здійснюватиметься інформаційне супроводження на кожному етапі навчання.

Заявки на участь приймаються до 22 червня 2020 року.

Бажаючих просимо надіслати свої контактні дані (ПІБ, місце роботи, номер телефону, електронна пошта) на адресу міжнародного відділу НПУ interdep.npu@gmail.com для отримання реєстраційної форми.
За довідками звертатись за тел. (044) 230 72 80, провідний експерт з питань міжнародного співробітництва Коняєва Валентина Дмитрівна.

Переглядів:
стрічка новин