Новини палати

Нотаріальна спільнота отримала унікальну можливість дізнатися про особливості та актуальні тенденції судової практики із перших вуст – від суддів Верховного Суду. 12 червня НПУ організувала черговий безкоштовний захід з підвищення професійного рівня на тему «Судова практика для нотаріуса: корпоративні спори».

Доповідачами вебінару виступили суддя Великої Палати ВС Олена Кібенко, суддя Касаційного цивільного суду у складі ВС Василь Крат та суддя Касаційного адміністративного суду у складі ВС Володимир Кравчук.

Під час вебінару нотаріуси дізналися про особливості судової практики щодо корпоративних правовідносин (правочини господарського товариства, посвідчення підписів на протоколах зборів, зміни у складі учасників товариства, реєстрація в ЄДР тощо), власності подружжя (корпоративні права, поділ спільного майна тощо), а також новації стосовно відповідальності  нотаріуса за реєстраційні дії, скасування записів про державну реєстрацію.

Сертифікат про підвищення професійного рівня нотаріусів буде опубліковано на сайті НПУ 15 червня.

18 червня відбудеться вебінар «Актуальні питання оформлення спадщини: погляд практиків» – реєстрація за посиланням  https://npu.ua/events/webinar1806/

Переглядів:
стрічка новин