Новини відділень

2 грудня 2023 року в м. Луцьк відбулися звітно-виборчі збори відділення Нотаріальної палати України у Волинській області.

Голова відділення Надія Кузьміч прозвітувала про виконану роботу за два роки, зауваживши, що у планах було зробити досить багато, але війна внесла свої корективи, та всі нотаріуси Волині разом та кожен окремо включились в роботу по забезпеченню наших захисників всім необхідним, а це в першу чергу купівля автомобілів, яких було придбано за кошти нотаріусів більше 50, та медицина, інша необхідна гуманітарна допомога. Нотаріуси подякували Надії Кузьміч за її професіоналізм, мудре керівництво, безпосередню учать та безмежну підтримку у волонтерських справах.

Під час зборів група нотаріусів з гуманітарною допомогою знаходилась в Лимані – та в режимі відеозв’язку передавали вітання учасникам зборів. Запрошений гість, бойовий медик з Луцька, поділився з нотаріусами проблемами, з якими стикаються медики на передовій. Під час заходу було зібрано кошти на допомогу захисникам. Також для нотаріусів Інститутом Радник НПУ було проведено семінар на тему спадкування (лектор Людмила Садихова).

За результатами голосування головою відділення обрана Тетяна Рачкова, приватний нотаріус Луцького міського округу.

Заступником голови відділення було обрано Наталію Ариванюк, приватний нотаріус Луцького міського округу.

Члени правління відділення: Рачкова Тетяна Олександрівна, Ариванюк Наталія Анатоліївна, Бобак Жанна Степанівна, Валянська Тетяна Петрівна, Велимчаниця Анатолій Іванович, Горбачук Ігор Михайлович, Дильний Ігор Георгійович, Заліська Наталія Миколаівна, Кузьміч Надія Володимирівна, Курта Наталія Володимирівна, Мудрик Олександра Євгеніївна, Усік Анжела Михайлівна, Юхименко Ірина Віталіївна.
Член Комісії НПУ з питань професійної етики – Козоріз Наталія Степанівна,
Член Ревізійної комісії НПУ – Божко Ольга Олександрівна.

Бажаємо новообраній голові та правлінню успіхів в роботі.

Переглядів:
стрічка новин