Новини відділень

11 лютого 2024 року для нотаріальної спільноти Волині було проведено захід з підвищення професійного рівня на тему «Фінансовий моніторинг у нотаріальній діяльності».

Анна Котляр, член Комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, приватний нотаріус Запорізького міського нотаріального округу, професійно, досвідчено і цікаво розкрила нотаріусам тему фінмоніторингу, розповіла про правове регулювання у цій сфері, про ресурси, що можуть стати у нагоді при здійсненні фінмоніторингу, алгоритм проведення фінмоніторингу, а також наголосила на тих моментах, де нотаріус має бути особливо уважним.

Також участь у заході взяли представники відділу з питань нотаріату у Волинській області Західного Міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Традиційно нотаріусами Волині під час заходу було зібрано благодійні внески, які підуть на реалізацію проекту “Авто для ЗСУ”, що був започаткований нотаріальною спільнотою Волині з перших днів війни, і в рамках якого вже вдалося завезти на фронт понад 60 автівок за власні кошти нотаріусів Волині та біля 100 автівок за ініціативи відділення та часткової участі.

Сертифікат за участь в заході: https://npu.ua/wp-content/uploads/2024/02/vol110224.pdf

Переглядів:
стрічка новин