Новини відділень

У виставковій залі Запорізької обласної організації Спілки фотохудожників України відкрито ювілейну V виставку творчих робіт нотаріусів Запорізької області. В експозиції – роботи тринадцяти авторів: близько 80 картин, світлини та вишивка. На відкритті були присутні любителі мистецтва, автори робіт, місцева преса та телебачення.

Голова відділення НПУ в Запорізькій області Людмила Масловець любить малювати олійними фарбами, пейзажі та архітектуру. «Творчість для мене – це відпочинок від роботи, завдяки живопису вдається переключитися», – розповіла вона.

Серед авторів – також нотаріус Тамара Карташова, яка найбільше полюбляє робити копії з картин відомих художників, морські пейзажі. Професія юриста потребує багато сил та концентрації, а живопис допомагає відволіктися від швидкого ритму життя, зазначає художник.

«Нотаріуси – люди дуже зайняті, але знаходять вільний час творити. Вони захоплені живописом, вишивкою, фотографією. Сьогодні вони знов дали нам можливість насолодитись своїми роботами», – зауважив голова Запорізької обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олег Бурбовський.

На виставці свої роботи представили не тільки дорослі, а й діти. Зокрема, Марина Іванченко, у якої нотаріусом працює бабуся, обожнює малювати тварин.

Експозиція працює з 6 червня протягом двох тижнів. А наступну виставку планується приурочити до дня народження Тараса Шевченка.

Переглядів:
стрічка новин