Новини відділень

23 травня 2019 року відділення Нотаріальної палати України в Харківській області в рамках проекту НПУ «Нотаріат обличчям до села» організувало черговий семінар для посадових осіб органів місцевого самоврядування – у Вовчанському районі Харківської області.

В семінарі взяли участь державний нотаріус Вовчанської державної нотаріальної контори Галина Ворона, приватні нотаріуси Вовчанського районного нотаріального округу Харківської області Ірина Кротова та Ірина Корнєва, а також голова відділення НПУ Олена Самощенко, члени правління відділення Ірина Трощій, Вадим Дяченко, Катерина Бєлінська, Наталія Саутенко, Віра Лантьєва.

На захід були запрошені всі голови та секретарі сільрад Вовчанського району. Нотаріуси відповіли на численні питання щодо оформлення  довіреностей, заповітів, засвідчення справжності  підпису на заявах в рамках оформлення спадщини посадовими особами органів місцевого самоврядування.

Відділення НПУ висловлює вдячність меру м. Вовчанськ за допомогу в організації семінару.

Проект НПУ «Нотаріат обличчям до села»  передбачає проведення нотаріусами України виїзних консультацій, зустрічей,семінарів, круглих столів із жителями сільської місцевості, посадовими особами органів місцевого самоврядування. Метою проекту є забезпечення доступу населення до нотаріальних дій. Нотаріат завжди на захисті прав та інтересів громадян!

Переглядів:
стрічка новин