Новини відділень

20 січня 2020 року відбулися загальні звітно-виборчі збори нотаріусів міста Києва, під час яких нотаріальна спільнота підбила підсумки своєї роботи за минулий рік, обговорила нагальні питання професійного самоврядування.

З вітальним словом до учасників зборів звернувся керівник Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Кирило Міненко наголосив на важливості спільного вирішення нотаріусами питань професійного самоврядування, зауваживши, що в єдності сила і України як держави, і нотаріальної спільноти зокрема.

Президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко у своєму виступі зазначив, що нотаріальна спільнота може пишатися спільними досягненнями, але кожен нотаріус повинен усвідомлювати відповідальність за розвиток нотаріату та самоврядування.

Одним із актуальних завдань наразі є придбання приміщення для НПУ – на виконання рішення З’їзду нотаріусів 2018 року. Учасники зборів обговорили питання участі відділення НПУ в м. Києві у цільовій програмі щодо придбання приміщення для розміщення НПУ, отримали роз’яснення від президента НПУ Володимира Марченка, віце-президента НПУ Олени Кирилюк, голови відділення Наталії Козаєвої.

Також у порядку денному стояло питання вибору члена ради НПУ від міста Києва – адже попередній обраний представник від Києва, Дмитро Кирилюк, нещодавно призначений на посаду в Міністерстві юстиції. Свої кандидатури подали нотаріуси Ірина Петрова та Валентин Войтовський.

Окрім того, учасники зборів обговорили перелік делегатів від відділення, які візьмуть участь в З’їзді нотаріусів 2020 року, а також Звіт відділення за 2019 рік.

Про проблемні аспекти та перспективи розвитку нотаріату розповів директор Департаменту нотаріату та державної реєстрації Міністерства юстиції України Дмитро Кирилюк, який також звернув увагу на роботу нової Колегії, яка розглядає скарги на дії та рішення державних реєстраторів.

ФОТОАЛЬБОМ

Прийняття рішень з питань, винесених на збори, відбудеться шляхом дистанційного електронного голосування.

На електронне голосування будуть передані наступні питання:
1. Затвердження Звіту правління відділення Нотаріальної палати України в місті Києві про свою роботу за 2019 рік.
2. Вибори члена Ради НПУ від міста Києва.
3. Участь відділення НПУ в м. Києві в цільовій програмі щодо придбання приміщення для розміщення НПУ.
4. Вибори делегатів на черговий З’їзд нотаріусів України.

Кожен нотаріус, який особисто надав відділенню Нотаріальної палати України в м. Києві свою електронну адресу (шляхом заповнення форм реєстрації на заходи, які проводяться відділенням НПУ в м. Києві), отримає лист з посилання на сторінку сайту, де буде розміщено захищений електронний бюлетень. Якщо Ви не надавали свою електронну адресу чи вона змінилася – для участі в електронному голосуванні просимо надіслати правлінню відділення на адресу npu.kyiv2020@gmail.com до 20:00 29.01.2020 інформацію про вашу електронну адресу із вказанням ПІБ.

Переглядів:
стрічка новин