Новини палати

У березні відбулися засідання комісій Нотаріальної палати України, які створені як органи НПУ і підзвітні З’їзду нотаріусів України, – ревізійної комісії та комісії з питань професійної етики.

26-27 березня 2018 року засідала ревізійна комісія НПУ. У засіданні взяли участь 19 членів комісії під головуванням Мирослави Навальковської. Комісія проводила перевірку фінансово-господарської діяльності НПУ та обласних відділень за 2017 рік, складено та підписано відповідний звіт, у якому відображено фактичний стан справ та висловлені зауваження, підтверджено достовірність виконання кошторису НПУ та відділень. Зі звітністю можна ознайомитися на сайті НПУ у розділі «Документи». 

Також на засіданні було обговорено проект Положення про Ревізійну комісію та направлено його до Редакційної комісії – для розгляду та затвердження на З’їзді нотаріусів України.

Засідання комісії НПУ з питань професійної етики нотаріусів відбулося 22 березня 2018 року, під головуванням Валентини Дідок. Розглядалися питання, що відносяться до сфери компетенції комісії.

У нині чинних складах комісії засідали востаннє, адже 20-21 квітня 2018 року відбудеться черговий З’їзд нотаріусів України, після чого склад ревізійної комісії та комісії з питань професійної етики буде оновлений. У порядку денному З’їзду – звіти даних комісій.

Переглядів:
стрічка новин