Новини палати Новини відділень

Нотаріальна спільнота столиці 14 березня 2018 року вирішувала важливі питання самоврядування – відбулися Загальні звітно-виборчі збори нотаріусів міста Києва. Захід відвідали президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко та начальник Управління з питань нотаріату Головного управління юстиції у м. Києві Кирило Міненко.

За результатами зборів членами Ради Нотаріальної палати України від нотаріусів м. Києва обрано Наталію Козаєву та Дмитра Кирилюка. Представником відділення НПУ в м. Києві у Ревізійній комісії НПУ обрана Алла Кияниця, а представником у Комісії з питань професійної етики нотаріусів – Марія Шапченко. Окрім цього, членом правління відділення НПУ в м. Києві обрано Олену Верповську.

Також на зборах ухвалене рішення про затвердження звіту правління відділення НПУ в м. Києві за 2017 рік, обрано делегатів на З’їзд нотаріусів України, який відбудеться 20-21 квітня 2018 року.

«У правлінні київського відділення НПУ працюють професіонали високого рівня з активною життєвою позицією, і я радий, що такі віддані нашій справі люди входять у команду Палати. Нотаріальна спільнота сильна своєю єдністю, а Київ завжди був епіцентром активної роботи щодо вдосконалення і реформування нотаріальної діяльності, розбудови самоврядування нотаріату», – зазначив у своєму виступі Володимир Марченко. Активним членам столичного відділення президент НПУ вручив подяки та висловив сподівання на подальшу спільну плідну роботу задля розвитку професії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів:
стрічка новин