Новини палати Новини міжнародного нотаріату

Шановні нотаріуси!

У робочі групи (комісії) Міжнародного союзу латинського нотаріату, відповідно до мети їх створення, можуть бути представлені члени з різних країн-членів МСЛН.

Нотаріальна палата України може делегувати членів наступних комісій (по одному в кожну комісію):

– Комісія з міжнародного нотаріального співробітництва;
– Комісія з соціального захисту нотаріусів;
– Комісія з тем та конгресів;
– Комісія з прав людини.

Скористайтеся унікальною можливістю мати спілкування із колегами з понад 90 країн світу, чотирьох континентів, обмінюватися досвідом, який може бути корисним для запровадження в Україні, а також увійти назавжди в історію як ті, хто зробив свій внесок у розвиток професії та країни.

Вимоги до кандидатів:
– бути практикуючим нотаріусом;
– мати експертні знання у відповідній сфері;
– володіти однією із наступних мов: англійська, французька, іспанська (на рівні не нижче В2, що має підтверджуватися сертифікатом);
– бути реально та конкретно зацікавленим у питаннях, якими займатимуться в комісії;
– готовність бути присутніми на засіданнях та активно працювати.

Робота в комісії передбачає витрати за власний рахунок на поїздки та перебування, а також  додаткове робоче навантаження.

Бажаючим необхідно в строк до 17.01.2023 надіслати на пошту sybiganotarykiev@gmail.com (Сабріна Сибіга, голова Комісії НПУ з міжнародного співробітництва) коротке резюме та зазначити: дату народження, освіту, адресу робочого місця нотаріуса, дату початку нотаріальної практики в якості нотаріуса, назву обраної комісії.

Переглядів:
стрічка новин