Новини палати

Шкільні канікули – час для подорожей з дітьми. Нотаріальна палата України в рамках проекту «Нотаріат обличчям до людей» підготувала інфографіку, в якій роз’яснюється необхідність нотаріального засвідчення заяви про згоду батьків в разі виїзду дитини за кордон: в супроводі одного з батьків, без супроводу батьків, у складі групи дітей, а також можливість виїзду без нотаріально засвідченої заяви про згоду іншого з батьків.

Проект НПУ «Нотаріат обличчям до людей» передбачає реалізацію нотаріатом України просвітницької місії, інформування громадян про їх права, способи захисту законних інтересів, особливості вчинення правочинів, можливості та переваги нотаріату, який гарантує безспірність нотаріальних дій.

Нотаріат України завжди на захисті прав та інтересів громадян!

Шановні нотаріуси! Ви можете завантажити файли з інфографікою в хорошій якості (за посиланням>>>) та роздрукувати листівки для розміщення у нотаріальних конторах з метою інформування відвідувачів.

Дивіться також анімаційний ролик «Виїзд дитини за кордон без батьків» із серії роликів НПУ про найпоширеніші нотаріальні дії

Переглядів:
стрічка новин