Новини міжнародного нотаріату

Нотаріальна палата Австрії запрошує українських нотаріусів відвідати  31-шу Конференцію європейських нотаріатів, яка щорічно проводиться у м. Зальцбург і цього року відбудеться 25 – 26 квітня.

Головна тема Конференції – «Європа як об’єднавчий принцип: сподівання та шляхи досягнення». В рамках заходу планується обговорити негативні наслідки дезінтеграції Європи, витоки політичних змін останніх років і сильні сторони Європейського Союзу та місце нотаріату в об’єднавчих процесах.  Зокрема, обговорення торкнеться питань цифрових технологій, корпоративного законодавства, нюансів об’єднання реєстрів тощо.

Участь в Конференції візьмуть представники Європейської Комісії, Європейського парламенту, місцевих органів влади, провідні міжнародні експерти з питань права та бізнесу, науковці, а також представники європейських нотаріатів-членів МСЛН.

Виступи супроводжуватимуться синхронним перекладом німецькою, англійською та французькою мовами.

Бажаючим відвідати Конференцію просимо звертатися до НПУ та надсилати свої контактні дані на адресу interdep.npu@gmail.com для отримання реєстраційної заявки, контактна особа – головний спеціаліст з питань міжнародного співробітництва Валентина Коняєва, тел.: (044) 230-72-80.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Австрійської нотаріальної палати та за посиланнями:

Реєстраційний збір
Наукова програма
Культурна програма
Умови проживання

 

Переглядів:
стрічка новин