Новини міжнародного нотаріату

Міжнародний союз нотаріату запрошує усіх нотаріусів із країн-членів МСЛН приєднатися до нової веб-сторінки Союзу  www.uinl.org. Створення цього ресурсу було задумано як ключовий інформаційний інструмент і головний робочий засіб для нотаріусів з різних країн, який полегшує їх взаємодію.

Зокрема, на сайті (англійською, французькою, іспанською мовами) можна ознайомитися з новинами світового нотаріату, інформацією про роботу робочих органів МСЛН (Керівної ради, Генеральної ради, комісій та робочих груп). Також функціонує внутрішня мережа, загальний нотаріальний форум, який дозволяє нотаріусу задавати будь-які запитання юридичного і нотаріального характеру та отримувати відповіді від колег з усього світу.

Доступ до інтрамережі сайту та форуму можуть отримати за бажанням усі нотаріуси, надіславши заявку для подальшої реєстрації на сайті МСЛН та отримання коду доступу. Нотаріусам, які бажають зареєструватися на сайті МСЛН та користуватися його можливостями, необхідно заповнити форму та надіслати її  на адресу відповідного обласного відділення НПУ.

Переглядів:
стрічка новин