Новини відділень

Правління відділення Нотаріальної палати України в Запорізькій області 23 жовтня організувало круглий стіл на тему «Взаємодія нотаріусів та органів державної реєстрації актів цивільного стану в Запорізькій області».

В заході, зокрема, взяли участь голова відділення НПУ в Запорізькій області Людмила Масловець, заступник голови Наталія Нєлєпіна та член правління Анна Котляр.

Органи РАЦС представляли Тетяна Мехтієва, заступник начальника Управління державної реєстрації, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану, та Вікторія Кузьмина, начальник Олександрівського районного у місті Запоріжжі відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області.

Нотаріусам в своїй діяльності доводиться багато працювати з документами, виданими органами реєстрації актів цивільного стану. В процесі виникає багато питань щодо роботи електронної бази ДРАЦС, на більшість з яких було отримано відповіді під час круглого столу. Співпраця триває!

Переглядів:
стрічка новин