Новини палати

У зв’язку зі змінами в законодавстві щодо порядку витрачання, зберігання, обігу спеціальних бланків нотаріальних документів державне підприємство «Національні інформаційні системи» повідомляє про викладення у новій редакції Договорів постачання (щодо спеціальних бланків нотаріальних документів).

Вказані Договори є договорами приєднання, з текстами яких можна ознайомитись на офіційному сайті ДП «НАІС»  в підрубриці «Форми договорів».

Приватним нотаріусам

Приєднання до умов Договору здійснюється шляхом оформлення замовлення на постачання спеціальних бланків нотаріальних документів одним із способів, передбачених Договором, та здійсненням повної попередньої оплати за замовлені Бланки на рахунок Підприємства.

Державним нотаріальним конторам та державним нотаріальним архівам

Приєднання до умов Договору здійснюється шляхом підписання Заяви про приєднання до Договору постачання (щодо спеціальних бланків нотаріальних документів), текст якої опублікований на офіційному сайті ДП «НАІС», та/або шляхом оформлення заявки на постачання спеціальних бланків нотаріальних документів одним із способів, передбачених Договором.

Переглядів:
стрічка новин