Новини відділень

Нотаріальна палата України 20 грудня 2019 року організували для нотаріусів безкоштовний захід з підвищення професійного рівня, який відбувся в Києві.

З вітальними словами до учасників заходу звернулися президент НПУ Володимир Марченко, голова відділення НПУ в м. Києві Наталія Козаєва та голова відділення НПУ в Київській області Каріна Дерун.

Також виступили начальник відділу з питань нотаріату ГТУЮ в Київській області Світлана Марищук та начальник Акредитованого центру сертифікації ключів Департаменту систем електронного цифрового підпису та електронної ідентифікації Дмитро Гук.Про зміни в новій редакції українського правопису розповіла Оксана Бас-Кононенко, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови та прикладної лінгвістики Інституту філології Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.Приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області Світлана Єлістратова висвітлила законодавчі новації 2019 року та проаналізувала особливості їх практичного застосування.

ФОТОАЛЬБОМ

Переглядів:
стрічка новин