Новини палати

Реєстрацію завершено!

Асоціація сімейних медіаторів України в межах співпраці із Нотаріальною палатою України, передбаченої Меморандумом, запрошує нотаріусів на безкоштовні онлайн-тренінги «Медіація як спосіб врегулювання сімейних конфліктів (спорів)».

Під час тренінгів учасники зможуть набути знання щодо практичних аспектів сімейної медіації (зокрема за участю дітей, транскордонної), особливостей вирішення сімейних конфліктів (спорів), процедури сімейної медіації, важливості та доцільності інформування про можливість звернення сторін у сімейних конфліктах (спорах) до медіації як ефективного способу врегулювання спору, ролі правників під час процедури медіації та в оформленні її результатів.

Група нотаріусів навчатиметься 4 дні: 6, 7, 13, 14 лютого (щодня три навчальні блоки по 1,5 години: 09:00 – 10:30, 10:50 – 12:20, 12:40 – 14:10).

Або ж можна взяти участь у тренінгах для міжпрофесійних груп правників: 8, 9, 15, 16 лютого та 20, 21, 27, 28 лютого. Графік навчання аналогічний.

Форма реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2Wy5wFeM_vbnZ85aHGrCIooeJNfnPVygTCzNMrrweRZE7qQ/viewform

Програма кожного тренінгу є однаковою складає 18 навчальних годин: https://npu.ua/wp-content/uploads/2024/01/med.pdf 

За результатами проходження тренінгів учасникам видаються сертифікати.

Звертаємо увагу, що це навчання не є базовою чи спеціалізованою підготовкою згідно із Законом України «Про медіацію» і не дає право на проведення процедури медіації у сімейних конфліктах (спорах).

Тренінги проводяться Асоціацією сімейних медіаторів України за підтримки USAID.

Переглядів:
стрічка новин