Новини відділень

05 квітня 2021 року на 84-му році життя помер Пульний Микола Микитович, приватний нотаріус Старобільського районного нотаріального округу Луганської області.

Висловлюємо щирі співчуття сину померлого, члену Ради НПУ, голові відділення НПУ в Луганській області Сергію Пульному, та усім близьким, знайомим, колегам.

Нотаріальна спільнота зазнала непоправної втрати. Микола Микитович був талановитим керівником, закоханим у нотаріат, чуйним та уважним до людей, добропорядним професіоналом.

Пульний Микола Микитович народився 20 жовтня 1937 року в с. Новорозсош Новопсковського району Луганської області. Юний працівник шахти та літератор згодом здійснив свою мрію – здобув юридичну освіту. Працював у органах прокуратури, адвокатом, із грудня 1995 року – приватним нотаріусом. Миколу Микитовича в нотаріальній спільноті Луганщини вважали людиною, що здатна знайти відповідь на будь-яке хвилююче питання нотаріату. Чудовий знавець теорії та практики зі значним досвідом за плечима, не шкодував ані свого часу, ані сил на розвиток професії. Займався благодійністю. У робочому кабінеті розмістив лозунг: «Нотаріус ніколи не повинен входити у протистояння з власною совістю і зако­ном».

Світла пам’ять…

Переглядів:
стрічка новин