Новини палати

Комісія Нотаріальної палати України з розвитку фізичної культури, спорту, творчості та мистецтва з нагоди Дня юриста долучилася до благодійних заходів на запрошення їх організаторів.

7 жовтня з метою підтримки Збройних сил України Міністерство юстиції України організувало черговий благодійний турнір зі швидких шахів серед юристів. В ньому взяли участь Олексій Малий, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, Світлана Процюк, помічник приватного нотаріуса Запорізького районного нотаріального округу, Євгеній Мозговий, приватний нотаріус Обухівського районного нотаріального округу Київської області, та Микола Федаш, приватний нотаріус Самбірського районного нотаріального округу Львівської області.

Підтримати колег прийшли Наталія Козаєва та Олена Верповська, приватні нотаріуси Київського міського нотаріального округу, тим паче що Відділення НПУ в місті Києві стало одним з партнерів проведення цього заходу.

Участь в турнірі брали сильні та досвідчені гравці, з якими представники нотаріату вже не раз зустрічалися на багатьох турнірах.  В результаті у групі А (з рейтингом) Олексій Малий виборов 1-ше місце, а Світлана Процюк перемогла у номінації «Найкраща учасниця».

8 жовтня нотаріуси взяли участь в Legal Run 2023 – благодійному забігу до Дня юриста, організованому АО «Овчаров та партнери» з метою збору коштів на «дрони справедливості» (Drones of Justice). Всі реєстраційні внески передані Благодійному фонду «Спілка мертвих юристів», який забезпечує військових технологічними рішеннями, закуповує тактичну медицину, надає юридичну допомогу волонтерам.

З самого ранку на локації зібралося чимало юристів, зокрема й нотаріуси Київського міського нотаріального округу. Зокрема, Вікторія Пшенична та Олена Стрельченко прийшли зі своїми синами, оскільки захід передбачав і дитячий забіг. Також дистанції пробігли Олена Верповська, Катерина Рубльова, Олександр Рогоза, Вікторія Тарасенко, Олександра Рудченко та Маріанна Адамська. Активно підтримувала колег Наталія Козаєва. В результаті Вікторія Пшенична стала третьою на дистанції 4 км, а Олена Верповська здобула номінацію «Найшвидший нотаріус».

Щиро дякуємо всім колегам за участь у благодійних заходах!

Переглядів:
стрічка новин