Новини палати

Запис вебінару НПУ «Державна реєстрація прав на нерухоме майно: позиції практика» можна переглянути на «Нотаріальній платформі» за посиланням http://is.npu.in.ua/vebinar/2679.

Вебінар відбувся 28 травня, доповідачем виступив Юрій Пилипенко, член Ради НПУ, голова відділення НПУ в Львівській області, член Комісії НПУ з питань співробітництва з органами державної влади та місцевого самоврядування, приватний нотаріус Львівського міського нотаріального округу, к.ю.н..

Під час вебінару розглядалися новації законодавства у сфері держреєстрації нерухомості, особливості прийняття заяви для проведення реєстраційних дій, підстави відмови та зупинення державної реєстрації прав, питання закриття розділу ДРП, виправлення технічних помилок, строки проведення реєстраційних дій, вимоги до електронних копій документів тощо. Учасники вебінару отримали відповіді на свої питання.

На «Нотаріальній платформі» у розділі «Вебінар» опубліковано записи усіх вебінарів, які відбулися у квітні-травні 2020 року.

Якщо у вас виникають питання щодо доступу до «Нотаріальної платформи» – звертайтеся до системного адміністратора НПУ Ростислава Конишева (099) 11-000-40 

Переглядів:
стрічка новин